Hoe werkt leasen bij VWP Autolease?

VWP Autolease is anders dan andere leasemaatschappijen. Bij ons sluit u geen langlopend contract af vol verborgen kosten en afkoopboetes, want dat vinden we niet meer van deze tijd. VWP Autolease is een zusterbedrijf van VWP Shortlease. Onze flexibiliteit vanuit de shortlease-markt hebben wij vertaald naar lange termijn lease (1 tot 5 jaar). Het resultaat? Een auto leasen met een flexibel contract en uitstekende voorwaarden!

 

Flexibel auto leasen

Een auto leasen bij VWP Autolease is heel eenvoudig. U kiest een auto, spreekt met ons af dat uw contract tenminste één jaar loopt, en besluit na dat eerste jaar zelf hoe lang u de auto aanhoudt. Blijft u nog een paar jaar in uw auto rondrijden? Dan belonen we u met een jaarlijks dalend maandtarief. Uw leaseauto wordt dus elk jaar een stukje goedkoper!

 

Eén maand opzegtermijn

De minimale contractduur bij VWP Autolease is 1 jaar. Daarna profiteert u van een ongekend korte opzegtermijn van slechts 1 maand. Met een auto van VWP Autolease loopt u dus geen enkel financieel risico. Verandert de financiële situatie of de vervoersbehoefte van uw bedrijf? Of wilt u gewoon graag een nieuwe auto uitzoeken? Het kan allemaal met onze flexibele lease.

 

Full-operational lease

Alle auto's worden aangeboden op basis van full-operational lease. Dat betekent dat het maandtarief voor uw auto inclusief verzekeringen, onderhoud, rente, een uitgebreide basisuitrusting en een afgesproken aantal kilometers per maand is. De tariefstellingen van VWP Autolease zijn heel transparant. U weet precies welk bedrag er op uw maandelijkse factuur komt te staan en kunt met een gerust gevoel de weg op. Rijdt u de ene maand wat meer en de andere maand wat minder? Ook dan hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten. De kilometers verrekenen wij niet maandelijks, maar jaarlijks.

 

Uw leaseauto is ieder jaar een stukje goedkoper

Wilt u graag flexibel leasen zonder grote financiële risico's, dan bent u met dank aan de flexibele leasecontracten bij ons aan het goede adres. Heeft u de intentie een paar jaar in een leaseauto te blijven rijden, dan profiteert u bij ons van zeer gunstige tarieven. Al na het eerste jaar daalt uw maandtarief, en in het vierde jaar rijdt u zelfs nergens goedkoper!

 

Geen kleine lettertjes

VWP Autolease houdt niet van kleine lettertjes. Wij bieden u een transparant contract met voorwaarden zoals u ze hier leest. Kortom: voor een leaseauto met een flexibele looptijd en full-operational lease zonder verrassingen op uw factuur moet u bij ons zijn.

 

De auto's van VWP Autolease

VWP Autolease beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark. In totaal leveren wij personenauto's en bedrijfswagens in circa 30 verschillende merken. Leaseauto's zijn verkrijgbaar in ieder gewenst model (van klein tot groot), met elke gewenste brandstof (benzine, diesel, hybride of elektrisch) en tegen elke prijs (van budget tot high-end). Of u nu op zoek bent naar een koeriersauto, een simpele personenauto of een managementauto, binnen ons assortiment vindt u altijd een passend exemplaar. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit jonge auto's met een uitgebreide standaarduitrusting. Indien gewenst leveren wij ook volledig nieuwe auto's.

 

Goedkoop auto leasen

Elke maand selecteren wij enkele actiemodellen die tegen een extra gunstig tarief worden aangeboden. Bent u op zoek naar een goedkope leaseauto? Bekijk dan zeker onze lease acties. Onze extra goedkope leaseauto's schelen u al gauw duizenden euro's, omdat uw actietarief gedurende de hele looptijd van uw contract blijft gelden. Wees er snel bij, want OP = OP.

 

Bekijk de leaseacties

 

VWP Autolease: met een goed gevoel de weg op!

Exclusieve acties

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.

visual cue