Zakelijk auto leasen

Als (startende) ondernemer heeft u niet altijd direct de middelen om een auto aan te schaffen. Vooral voor een zzp'er is dit een grote uitgave. Het zakelijk leasen van een auto is dan een mooie oplossing. U rijdt in een nieuwe auto zonder dat u ineens een grote uitgave hoeft te doen. Nieuwsgierig geworden naar het leasen van een auto voor uw bedrijf? Wij zetten de voordelen even voor u op een rij:

- Het aangaan van een leaseovereenkomst is snel en makkelijk geregeld zonder al te veel papierwerk.
- Doordat u een auto least, loopt u geen financieel risico en kunt u uw geld op een andere manier voor uw bedrijf gebruiken.
- U heeft geen omkijken naar uw auto en hoeft geen onverwachtse kosten te maken, deze zitten in het leasecontract inbegrepen.

Zakelijk auto leasen bij VWP Autolease

VWP Autolease is gespecialiseerd in het leveren van leaseauto's voor de zakelijke markt, ook zzp'ers hebben hier baat bij. Onze leaseovereenkomsten zijn transparant en flexibel waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. U least bij ons op basis van full operation lease. Alle autokosten als verzekering, onderhoud, banden, rente en vrije kilometers zijn inbegrepen. U weet dus precies wat uw maandelijkse kosten zijn.

Bij VWP Autolease is het mogelijk om uw contract tussentijds op te zeggen. U zit dus niet vast aan een langlopende leaseovereenkomst. Verder verreken wij jaarlijks de kosten waardoor het niet uitmaakt of u de ene maand wat meer gereden heeft dan de andere maand.

Lease acties

De zakelijke leaseauto's van VWP Autolease zjn scherp geprijsd. Iedere maand selecteren wij een aantal leasemodellen die u kunt leasen tegen een extra laag actietarief. U kunt kiezen uit dertig verschillende leaseauto's. Zoekt u een koeriersauto, een personenauto of juist een managementauto? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk snel ons aanbod of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. En bent u op zoek naar een leaseauto voor een paar maanden? Bezoek dan eens de website van VWP Shortlease.


Bekijk de leaseacties

 

Bedrijfswagens leasen via VWP Shortlease

Bij VWP Shortlease vindt u een ruim aanbod van bedrijfswagens. Door de flinke laadruimte (van 3m3 tot 18m3) is dit de ideale oplossing voor het vervoeren van goederen. U kunt kiezen uit diverse merken als Fiat, Opel, Peugeot of Mercedes. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vindt bij ons altijd de bestelauto die u zoekt. Bij VWP Shortlease least u voor maximaal twee jaar.

##ZIEOOK##

Exclusieve acties

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.

visual cue