VWP Shortlease: korte termijn lease

Bent u op zoek naar een leaseauto voor de korte termijn? Dan kan ons zusterbedrijf VWP Shortlease misschien iets voor u betekenen. Daar vindt u een groot assortiment shortlease auto's tegen de beste voorwaarden en de laagste prijzen. 

Shortlease is zeer interessant voor ondernemers die op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing. Het staat ook wel bekend als "lange termijn autohuur" of "korte termijn lease". U leaset bij VWP Autolease al een auto vanaf een periode van 2 maanden. De maximale leasetermijn is 2 jaar. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld:

  • Startende ondernemers en ZZP'ers
  • Bedrijven met een behoefte aan een flexibel wagenpark
  • Bedrijven die seizoensgebonden meer of minder auto's nodig hebben
  • Ondernemers die seizoensgebonden graag willen beschikken over een extra bedrijfswagen
  • Ondernemers die weinig financieel risico willen lopen (geen langlopende verplichtingen willen aangaan)
  • Werkgevers die gedurende de proeftijd of een tijdelijk contract geen langlopend contract willen aangaan voor hun nieuwe medewerker
  • Het uittesten van bijvoorbeeld een hybride of elektrische auto (is dat wat voor u?)

Kortom: er zijn talloze situaties denkbaar waarin shortlease een interessantere optie is dan een langlopend leasecontract. Bovendien is een shortlease auto helemaal niet duur. De tarieven van VWP Shortlease zijn uiterst concurrerend en bovendien inclusief alle bijkomende kosten als kilometers, onderhoud en verzekering. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies welk bedrag er op uw maandelijkse factuur staat. Bovendien is shortlease veel interessanter dan een auto huren voor een lange periode. Een huurauto is vaak aanzienlijk duurder en biedt u minder vrijheid dan een leaseauto.

Shortlease acties

VWP Shortlease selecteert maandelijks mooie, jonge leaseauto's die worden aangeboden tegen een extra gunstig actietarief. Bekijk alle shortlease acties op de website van VWP Shortlease:

Shortlease acties
visual cue