Hybride of elektrische auto leasen

Steeds meer mensen overwegen de overstap naar een hybride of elektrische auto. Deze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook bijzonder vriendelijk voor uw portemonnee. Het is dan ook niet gek dat ook het bedrijfsleven steeds vaker de voordelen inziet van deze duurzame manier van autorijden. 

Milieuvoordelen van hybride en elektrische auto's

  • Minder CO2-uitstoot
  • Minder geluidshinder

Fiscale voordelen van hybride en elektrisch rijden

  • U betaalt geen wegenbelasting en BPM
  • U bespaart fors op de brandstofkosten
  • U bespaart op de onderhoudskosten
  • Lagere bijtelling

Hybride rijden of elektrisch rijden?

Bent u toe aan een duurzame stap bij uw volgende leaseauto? Dan komt u voor een keuze te gaan: gaat u voor een hybride auto of voor een elektrische auto? Een elektrische auto rijdt volledig op batterij. De aandrijving wordt verzorgd door een accupakket en een elektromotor. U laadt de auto op bij de speciale oplaadpunten of natuurlijk thuis. Wilt u als ondernemer graag de overstap maken op elektrische leaseauto's binnen uw bedrijf, dan is het zinvol om ook op de zaak te zorgen voor een aantal oplaadpunten. 

Een hybride auto beschikt over zowel een gewone verbrandingsmotor als een elektromotor. De verbrandingsmotor laadt de elektromotor onder het rijden op. U kunt met een elektrische auto ook op een conventionele brandstof blijven rijden.

VWP Autolease adviseert u graag in uw keuze van een elektrische auto of hybride auto. Bij ons zusterbedrijf VWP Shortlease beschikken wij standaard over een ruim aanbod hybride en elektrische leaseauto's. U kunt deze leasen voor een periode van 2 maanden tot en met 2 jaar. Dit is dus ideaal wanneer u wilt proberen of hybride of elektrisch rijden iets voor u is. Bij VWP Autolease plaatsen we maandelijks enkele actiemodellen online. Hier zitten niet altijd hybride of elektrische leaseauto's tussen. Volg ons op Facebook of Twitter als u graag op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste actiemodellen.

Elektrische auto leasen

Voordelen van leasen bij VWP Autolease

Zowel bij VWP Autolease als bij VWP Shortlease geniet u van onze uitstekende leasevoorwaarden. U leaset bij ons op basis van full-operational lease. Dat houdt in dat alle kosten zoals rente, onderhoud, verzekering, een uitgebreide basisuitrusting en vrije kilometers per maand zijn inbegrepen bij het maandtarief dat u betaalt. Bovendien geniet u bij VWP van contracten met een flexibele looptijd. Bij VWP Shortlease kunt u al terecht voor een leaseauto vanaf 2 maand tot en met 2 jaar. Bij VWP Autolease kunt u terecht voor een looptijd vanaf 1 jaar, waarbij u na het eerste jaar het leasecontract per maand kunt opzeggen zonder afkoopboetes. Leasen via VWP brengt dus geen enkel financieel risico met zich mee! 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een elektrische of hybride auto bij VWP Autolease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan bij de auto van uw voorkeur. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0546-714417.Hybride auto leasen

visual cue