Goedkoop auto leasen

Als u van plan bent een auto te leasen, doet u dat natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Dat begrijpen wij best, want shoppen op uw leaseauto loont! VWP Autolease biedt leaseauto's aan tegen zeer gunstige tarieven. Hoe wij dat doen, vertellen we u op deze pagina...

Full-operational lease

Bij VWP Autolease worden alle auto's aangeboden op basis van full-operational lease. Dat betekent dat kosten zoals rente, banden, autoradio, vrije kilometers per maand, verzekering en onderhoud zijn inbegrepen bij het maandbedrag. Bij VWP Autolease weergeeft het maandtarief dus precies de kosten die u kunt verwachten. U weet vooraf welk bedrag er maandelijks op uw factuur komt te staan, en komt niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Elk jaar een stukje goedkoper

Een auto leasen bij VWP Autolease is elk jaar een stukje goedkoper. Leaset u langer dan één jaar? Dan betaalt u vanaf het tweede jaar elk jaar een iets goedkoper maandtarief. In het vierde jaar is het maandtarief zelfs onovertroffen laag en leaset u nergens zo goedkoop als bij VWP Autolease! Vooral als u op zoek bent naar een lease auto voor een langere periode bent u bij VWP Autolease dus véél goedkoper uit.

Geen afkoopboetes

De contracten van VWP Autolease kennen een flexibele leasetijd. Daarin is VWP Autolease uniek in Nederland. Na het eerste jaar kunt u het contract opzeggen wanneer u wilt. Daarbij hanteren we een opzegtermijn van één maand en worden géén afkoopboetes in rekening gebracht! Kunt u net als wij niet in de toekomst kijken en weet u niet waar u over een aantal jaar staat? Kies dan voor leasen zonder financiële risico's. Kies voor VWP!

Leasen tegen actieprijzen

VWP Autolease heeft standaard slechts een aantal auto's op de website staan. Deze auto's worden aangeboden tegen "nu of nooit" actieprijzen! Elke maand plaatsen we nieuwe acties op de website. Staat de auto van uw dromen er nu niet bij? Kom dan binnenkort terug en sla uw slag. Ook zou u het aanbod van VWP Shortlease kunnen bekijken. Ons zusterbedrijf beschikt altijd over de goedkoopste shortlease-auto's. 

Goedkope leaseauto's

visual cue