Een auto leasen voor starters en ZZP'ers

Het leasen van een auto is voor starters en ZZP’ers niet overal mogelijk. VWP Autolease is daarop een uitzondering. Bij ons zijn ZZP’ers en starters zelfs van harte uitgenodigd om een auto te leasen!

Problemen waar startende ondernemers en ZZP’ers vaak tegenaan lopen wanneer zij een auto willen leasen, zijn bijvoorbeeld het moeten overleggen van een jaarrekening als bewijs van gedraaide omzet en winst. Dat is voor starters niet altijd mogelijk, en het laten opmaken van een jaarrekening is voor ZZP’ers helemaal niet verplicht. Een alternatief is het betalen van een hoge waarborgsom: iets waar niet elke ZZP’er of starter op zit te wachten.

Bij VWP Autolease zijn startende ondernemers en ZZP’ers van harte welkom. Doordat wij gebruik maken van uiterst gunstige leasevoorwaarden en contracten met een flexibele looptijd, is het financieel risico ook voor kleine ondernemers, starters en zelfstandigen prima te overzien.

Leasevoorwaarden van VWP Autolease

Het leasen van een auto bij VWP Autolease is flexibel, transparant en heel voordelig. Wij bieden zeer onderscheidende leasevoorwaarden waarbij het financieel risico klein blijft. Onze voorwaarden in het kort:

  • Transparant: een auto leasen bij VWP Autolease gaat op basis van full-operational lease. Dat betekent dat kosten als rente, verzekering, onderhoud, vrije kilometers per maand en een uitgebreide standaarduitrusting altijd inbegrepen zijn in het maandtarief. U komt dus niet voor verrassingen te staan door onverwachte kosten.
  • Flexibel: de contracten van VWP Autolease kennen een flexibele looptijd. Daarin is VWP Autolease zeer onderscheidend. Na het eerste jaar kunt u het contract beëindigen met een opzegtermijn van slechts één maand. Daarbij hanteren wij absoluut geen afkoopboetes. Een veranderde financiële leidt bij VWP Autolease dus nooit tot problemen!
  • Voordelig: VWP Autolease is helemaal niet duur. Onze tarieven zijn zeer concurrerend en dalen bovendien ieder jaar. Blijft u lang in uw auto doorrijden, dan profiteert u in het vierde jaar zelfs van een ongekend laag maandtarief. Door onze full-operational lease weet u bovendien precies waar u financieel aan toe bent.

Leaseauto acties

VWP Autolease biedt auto’s aan tegen “nu of nooit” actieprijzen. Elke maand worden op de website nieuwe actiemodellen toegevoegd. Houd dus onze actiepagina in de gaten als u uw droomauto niet wilt mislopen!
 

Leaseauto acties voor starters en zzp'ers

Wagenpark

Het wagenpark van VWP Autolease bestaat uit uitsluitend jonge of zelfs nieuwe leaseauto’s. Alle auto’s zijn voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting inclusief banden, airco, metallic lak en autoradio. Speciaal voor starters en ZZP’ers die weinig financieel risico willen lopen, beschikken we altijd over enkele zeer betaalbare actiemodellen. U leaset bij VWP Autolease al een auto vanaf € 238,- per maand!

visual cue